м. Бориспіль, вул. Бабкіна, 6

(044) 599 45 49 • (045) 955 33 13 • (099) 198 21 02 tsmbloknot@gmail.com

Здоровий образ життя для жінок

Пляж, сонце, вода, кольорові бікіні – зайві кілограми, що накопичилися протягом зими, навряд чи приховаєш. Та й впевненості у собі вони точно не додають. Що ж нам, красуням, робити?

Скинути вагу за два дні звісно можна, проте, це — небезпечно для здоров’я та власного настрою. А головне: як позбавитесь, так і наберете.

Існує безліч маленьких і великих секретів створення красивого тіла. Від етикету харчування та правильного підбору спецій до психологічних тренінгів і цілеспрямованих фізичних навантажень. Ідеальні форми легко не даються. Кому як не жінці знати, що краса дійсно вимагає жертв.

Але якщо захоплені чоловічі погляди вам услід, важливіші за тортики з кремом та власної ліні, то ви є справжня жінка, сповнена тонких відчуттів, спокуси й шарму. І тоді — все у ваших руках. Є всього два маленьких принципи, яких треба дотримуватися завжди: більше рухатися та менше їсти. Отож…

Правило № 1. Більше рухатись.

Плавання, йога, фітнес, вечірня пробіжка тощо. Під час занять спортом виробляються ендорфіни – «гормони щастя». Крім того, приємна фізична втома після тренування на 100% нівелює наслідки будь-яких негативних переживань та стресу.

Намагайтесь більше рухатися завжди. Поекспериментуйте з різними видами спорту. А вправи для сідничних м’язів та черевного пресу можна робити навіть сидячи за комп’ютером, в автобусі, в автомобілі. Прогуляйтеся пішки, якщо за вікном гарний день. Зарахуйте ліфт до розряду зайвої розкоші. Так ви зміцните м’язевий каркас та перешкодите його передчасному старінню. А що й казати про обмін речовин!

Правило № 2. Менше їсти.

Об’єм добового споживання калорій повинен розраховуватися індивідуально, в залежності від стану здоров’я, ваги, віку та активності ритму життя. Не їсти взагалі – не можна. Та пам’ятайте й проте, що «чревоугодие» – це гріх.

Розділіть стандартні сніданок, обід та вечерю на шість прийомів, ніколи не перекушуйте на ходу і пийте більше рідини (негазованої води або fresh). Виключіть здобу та солодощі (хоча, кілька шматочків чорного шоколаду зранку вам не завадить). Забудьте про напівфабрикати і кажіть «так» лише натуральним продуктам.

Вибір дієти можна порівняти з вибором чоловіка. Ретельно зваживши усі «за і проти» та прийнявши недоліки, підберіть режим харчування, з яким вам комфортно. Він повинен вам подобатися. Ви повинні його навіть любити. Спробуйте адаптувати його під себе. Адже якщо ваша мета – постійний ефект, а не тимчасовий, то ймовірніше за все ваш «новий обранець» надовго залишиться у вашому житті.

Тільки, дівчата, не перестарайтеся! Пам’ятайте: чоловіки все ж таки цінують форми. Успіху вам!

Текст Є.Григоровська